
VeganLove.pl - blog wegański z przepisami
Trójwarstwowy wegański Wielkanocny serniczek z białą czekoladą
Pychota!
Makaron w obłędnie kremowym sosie paprykowym
Makaron to jeden z moich ulubionych comfort food i często po niego sięgam. Uwielbiam go za szybkości i prostotę przygotowania oraz niekończącą się ilość kombinacji.…
Burgery z czerwonej fasoli
Dziś totalny Meksyk! W przenośni i dosłownie, bowiem dużo się dzieje 🙂 A żeby było bardziej dosadnie serwuje meksykańskie burgerki z czerwonej fasoli i ryżu…
Lemoniada malinowa
Sezon na maliny trwa pełną parą dlatego warto z niego korzystać. Ja mam szczęście ponieważ dostaję ekologiczne maliny od moich rodziców, część mrożę ,a część…
Bezglutenowa tarta czekoladowa z ciecierzycy
Ostatnio dużo czasu spędzam gotując i piekąc bez glutenowo, co jak można się domyslić wychodzi z różnym skutkiem, bowiem dieta bezglutenowa to kapryśna kochanka. Zwłaszcza…
Daktylowo – figowe kulki mocy
Nie ma to jak domowe, zdrowe i pyszne słodycze, które w dodatku można zrobić w kilka chwil. Zachwycą każdego i będą świetna przekąską w ciągu…
Błyskawiczne masło orzechowe
Masło orzechowe podobnie jak nutella to idealne smarowidło do porannych kanapek, które kochają i duzi i mali. To domowe smakuje najlepiej i nie ma konkurencji.…
Pad thai idealny
Uwielbiam Pad thai a Wy? Od czasu powrotu z Tajlandii jem go wyjątkowo często, ale jakoś nie wpadłam na pomysł by podzielić się z Wami…
Pikantna tajska surówka z ogórka
Tajska, orzeźwiająca sałatka ze świeżych ogórków sprawdzi się jako lekka przekąska lub dodatek do obiadu. Idealna na ciepłe wiosenne dni :)