Mimo wielu podejść do jaglanki,długo nie mogłam się do niej przekonać. Przełom nastąpił gdy któregoś sobotniego poranka,nie mają w lodówce nic poza letnimi owocami,stwierdziłam że pokombinuje z tą kaszą. Tak powstała idealna propozycja śniadania,która często u mnie gości 🙂
Niby nic, a robi olbrzymią różnice 😜
Składniki:
1/2 opakowanie ugotwanej kaszy jaglanej
1/2 szklanki ciepłego mleka sojowego waniliowego
200g truskawek
Ulubione orzechy(u mnie macadamia,migdały i nerkowce)
Syrop malinowy
Przygotowanie:
Kasze wymieszaj z ciepłym mlekiem, truskawki pokrój i ułóż na wierzchu. Posyp orzechami. Możesz dodać kilka daktyli oraz syrop malinowy.
I już:)
Smacznego!

Zdrowo, kolorowo i smacznie! Coś czuję że jutro wreszcie będę mieć coś dobrego na śniadanie. Dzięki!
Smacznego